13:00

Stenkullen GoIK

Referat: Älvängens IK - Stenkullen GoIK

Årets andra match och även här fick vi leta med ljus och lykta efter spelare, tack till Ida-04 och Vilma-02 som ställde upp.
Första och andra perioden är helt okej, vi står upp bra men tyvärr släpper vi lite billiga mål bakåt när vi inte riktigt är synkade. I tredje kvitterar vi till 2-2 med 5 minuter kvar men lyckas även denna gång släppa in ett billigt mål när vi är extremt passiva i egen box. Finns en hel del bra saker att ta med i framtiden, men även så belystes det vilka brister vi har och det är kommunikation och samspelet som inte funkar främst. Vem tar bollen, vem går på osv. Finns inte utrymme till att stå och fundera på såna saker i matchsituationer.
Stryk 2-3 är inget att säga om, motståndarna var hetare och fräschare helt enkelt. Men en riktigt bra genomkörare helt klart.